Në Pogradecin e Lasgushit, ringrihet dega e SH.A.K. Tomorri

28
Sigal

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe me Pogradecin. Anëtarët e Sh.A.K. Tomorri kishin muaj që kerkonin ringritjen e e degës së Pogradecit. Edhe pse të angazhuar me punët e përditëshme , por edhe rrjedhjes nga  emigracioni, dhjetra banorë të zonës rreth malit të shenjtë të Tomorrit në qytetin liqenor u bashkuan dhe bënë realitet ringritjen e SH.A.K.Tomorri për Pogradecin. Grupi i Punës për Riorganizimin e SH.A.K. Tomorri  i kryesuar nga Nuri Çuni, Hysen Caka e Nazmi Çela ndoqën procesin zgjedhor i cili votojë për kryetar B.Flamuri, Nën/Kryetar: Ilda Flori, E.Goroveci dhe Sekretar B. Gjonaj.