Ylli Dylgjeri: Drejtor Fiqiriu ka dalë nga fiqiri!

689
Sigal

Drejtor Fiqiriu ka dalë nga fiqiri!

Ja lexojeni sms-në:
E shtuna ndryshe e Ramës… bla, bla, bla.
Ju a rekomandon edhe Fiqo-ja! Ne këte vend nuk ka vetëm Kryetar Bashkie që kanë shitur fiq por ka dhe fiq te tjere te mbetur ne dege. Ato qe mbeten pa u shitur ishin mufka e u bënë drejtor. Drejtor në arsim, në arsimin pa arsim, në shendetsin pa shëndetsi e kudo ku ka frymë Rilindje. Ja njeri këtu poshtë meje.
Lexojeni frendsa! E shihni si i mbledh liket për Krye…fikun? Ky avaz është, në arsim, në shëndetsi,
ne financa, ne ushtri, ne bujqesi e mjedis.
Ka mbetur vetem…Funerali pa u urdheruar per bere Like…Liket do inventarizohen. Shpejt do te dali dhe
nje Ligj qe do te detyroje Kontrollin e Shtetit ti fuse Liket ne programet periodike te kontrollit per Administraten
Kjo eshte fake prapaganda me fiq, fiqe…e
me ligje. E shtuna ndryshe, java eshte njesoj.