Thirrje medias se lirë!

63

Nga Ylli Dylgjeri

Thirrje medias se lirë!
Ju lutem mbani çdo ditë në aperturë të lajmeve Skandali i Iceneratorëve. Eshtë afera më e madhe,
më e piset, dhe më e korruptuar e Edi Rames & Co.
Ky skandal, me zbardhjen e Tij, do ta lerë pa frymë Kryeministrin astmatik, do ta lerë pa buzeqeshjen seksuale Ministrin e Tij te Rivedhjes, do ti lerë paralitik te gjithë bashkëpuntoret obeze e pordhacë që futën duart e realizuan këtë aferë te ndyrë ne terren.
Ju lutem kolege shkruani çdo ditë nga një fakt mbi këtë vjedhje gjigande, duke bërë kështu torturën e pikës e se ujit që bie çdo ditë mbi trupin e kriminelit…
Kurajo.