Robert Aliaj: Këtij populli që votoi prapë Rilindjen i duhet një furrë buke dhe një nevojtore!

1005
Sigal

I mirënjohuri Robert Aliaj, pas rezultatëve të votimit të datës 25 prill, ku mijëra votues u blenë me euro dhe ku një votë shkoi të dielën në mesditë deri në 500 euro në Tiranë, shkruan në Facebook:

“Shqipëria është vendi ideal për të vdekur. E di pse? Sepse një popull me një mentalitet të tillë që lufton vetëm për bukën e gojës, nuk ka nevojë për kulturë, as ka arësye për të kërkuar ndryshime sociale. I duhet vetëm një furrë buke dhe një nevojtore”-shkruan Robert Aliaj