RISI/ Instagrami me GIF

579
Sigal

Nëse jeni përdorues i rregullt i Instagrami duhet ta keni vëne re ndryshimin në postimet në story ose ne historinë e profilit tuaj.

Tashmë GIF-et do na shoqërojnë dhe në këtë rrjet social.

Firma ka njoftuar se aplikacioni i instgaramit do pajiset me sticerat Gift të cilat do mund ti bashkëngjisni fotove apo videove tuaja.

GIF pritet ti jap më shumë ekspresivitet postimeve tuaj dhe të kaloni një nivel mbi të tjerët.

Për të gjithë që ata nuk e dinë GIF janë disa sticera që lëvizin nëpërmjet të cilave ju mund të jeni më krijues dhe më gazmorë.

Por si mund të përdoren këto sticera ?

Mjafton të hapni storyn tuaj dhe aty do ju do dali opsioni GIF, mjaftoni të klikoni mbi të dhe të shkruani stikerin që doni.

E për ju që ky opsione nuk ju është shfaqur ende atëherë mjafton ti bëni update aplikacionit.

Gjithashtu përfaqësues të insagramit kanë njoftuar se dhe për këto story ju do njoftoheni nëse një person do ti bëj screenshot.

Kjo risi bënë që instagrami tjua kaloi përsëri konkurrentëve të tij, facebookut dhe snapchatit.

download.jpgnexus2cee_Screenshot_20180124-132740-217x434.png3AD1F17800000578-3977976-Numerous_users_of_the_app_warned_others_about_the_new_notificati-a-11_1480328882907.jpgap_resize.pngc82d23cc55cc2aad7f8ce8431127f7bfbac68f03.gifbb1751929a64aec7900d4c858ce271ade32e2afd.gif