Heroi i Punës Izet Dashi

44
Sigal

Ilmi S. Qazimi & Nazmi Xh. Çela

Pas nje pune te kujdeseshme e te pergjegjeshme u arrit permbyllja e plote e librit per perjetesimin e jetes me veprimtarine jetesore te Izet H.Dashit.

Ne kete kuader:

Doli nga shtypi libri “Heroi i Punes Izet Dashi”, Monografi, Tirane 2023, me autore Ilmi S. Qazimi & Nazmi Xh. Çela.

Gjithsej 276 faqe.

Redaktor Agron Guri

Konsulente: Rustem, Bashkim dhe Omer Dashi.

Shtepia botuese: Tirane, EDLORA, 2023.

Ky liber i kushtohet jetes e punes te Izet H. Dashit, lindur ne Zaberzan, njeriut qe gjithe jeten e tij punoi me pasion e perkushtim per permbushjen cilesore te te gjitha detyrave qe ju ngarkuan, madje dhe kur doli ne pension nuk diti ta ndalonte hovin, por vazhdoi  per t’i sherbyer me devocion prones se tij ne vendlindje deri ne fund te jetes.

Ne kete liber jane permbledhur kujtime e vleresime te ndryshme nga familjare, te aferm, shoke, bashkepuntore e kuadro te cilet e kane njohur Izetin ne jete e pune te perbashket.

Libri aktualisht eshte i disponueshem per te gjithe adhuruesit!

Grupi i punes qe organizoi punen per botimin e tij u uron te gjithe kontribuesve mirenjohje e respekte!