VIDEO/ Filmimet e dronit marrin më qafë 67 shoferë që parakaluan gabim

494
Sigal

Policia Rrugore po vijon monitorimin e qarkullimit rrugor me dron në të gjitha akset rrugore të vendit për parakalimet e gabuara dhe manovrat e rrezikshme.  Gjatë javës që kaloi janë evidentuar me dron 67 parakalime të gabuara.

30 për shpejtësi tej normave të lejuara ku janë dërguar në OASH për pezullim të Lejes së Drejtimit.

28 për mosvendosje të rripit të sigurimit.

12 për shkelje të ndryshme si mungesë siguracioni, kontrolli teknik etj.