Kontrollohen kontejnerët me banane, masa të shtuara sigurie në Portin e Durrësit

271
Porti i Durrësit ndodhet sot nën masa të shtuara policie, pasi pritet që të kontrollohen edhe dy kontejnerë të tjerë më banane, të cilët i përkasin kompanisë “Arbri Garden”. Një ditë më parë, nga kontrolli i ushtruar në një kontejner të ardhur nga Kolumbia, për këtë kompani, u gjet një sasi e konsiderueshme kokaine, rreth 613 kilogramë.

Sakaq, në Portin e Durrësit kanë kaluar në procesin e kontrollit dhe të skanerit edhe për disa kontejnerë të tjerë.
Raportohet se në Port janë angazhuar masa të shtuara sigurie.