Hipën në vinç për tu hedhur, gruaja nga Kuçova shpëtohet nga RENEA-ja

306
Një ngjarje që për pak është kthyer në tragjedi në Kuçovë, teksa një grua ka në vinç pranë Uzinës Mekanike.

Andoneta Sala kërcënuar se do të hidhet dhe shkak i këtij vendimi drastik ka qenë heqja nga puna. 50-vjeçarja është larguar nga puna në Uzinën Mekanike para dy muajsh.
Aj ka treguar se është pushuar nga puna padrejtësisht, duke shtuar se nuk ka me çfarë të ushqejë dy fëmijët, pasi sipas saj burrin e ka pa punë.
Në vendin e ngjarjes, kanë shkuar forcat e negocimit të RENEA-së, ku pas disa minutash negocimi kanë bindur që ajo të zbresë nga vinçi.
Siç bëhet e ditur, ajo gjatë negocimit është shprehur se kishte vendosur që t’i jepte fund jetës, pasi Bashkia është tallur me të, duke i dhënave vetëm 250 mijë lekë.