Ekstradohet shqiptari Edmond Tepshi, kërkohej për trafik droge në Itali

233
Autoritetet shqiptare kanë ekstraduar drejt Italisë një person, i cili kërkohej për llogari të shtetit fqinj. Burime nga policia bënë me dije se Edmond Tepshi akuzohet për pjesëmarrje në organizata kriminale si dhe për trafikim të lëndëve narkotike, përkatësisht kokainës. Ekstradimi është kryer nga Interpol Tiranë në bashkëpunim me autoritetet italiane.