Hyskë BOROBOJKA/ Në dasmë me raport mjekësor

409
Sigal

Ishte rastësi që Taku Tokmaku me Sofo Murrizin u takuan në autobusin që udhëtonte nga Tirana drejt Jugut të vendit. Madje dhe të uleshin në ndenjëset ngjitur njëri me tjetrin.

       -Për ku e paske marrë këtë shërbim jashtë Tiranës, në mes të javës? – e pyeti Sofoja, Takun.

       – Jo, jo, po nuk shkoj në shërbim të shtetit, por në dasmë. Marton djalin e vetëm miku im Salo Pisrëngu!-iu përgjigj ai.

       -Ke marrë leja nga dikastere? – e pyeti Sofoja për të hapur bisedë.

       -Jam i pajisur me raport mjekësor!

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf