Vëzhgimi, gjykatat nuk regjistrojnë audion

459
Seancat gjyqësore në Shqipëri duhet të dokumentohen edhe me regjistrime zanore.
Një vëzhgim i “Zërit të Amerikës” dhe agjencisë investigative “BIRN” nxjerr në pah se ligji në këtë pikë nuk zbatohet. 
Madje, sugjeron vëzhgimi, ka raste kur gjykatësit e anashkalojnë me qëllim këtë procedurë.
Sigal