Hysen Tabaku/ Katranët s’mund ta errësojnë LANÇ e dëshmorët për Hamit Matjanët

695
Në një shkrim të botuar në gazetën “Standard” të datës 26 korrik 2015, Tanush Kaso replikon për shkrimin tim të botuar më 7 korrik 2015 në “Telegaf” me titull: “Si i vrau Hamit Matjani Thoma Priftin dhe Laze Dollan ne Teqen e Dushkut”. 
Pjesëmarrja e Hamitit në kryengritjen e Fierit
Patriotët shqiptarë luftuan se ishin atdhetarë
Për më terpër lexoni Gazetën Telegraf….
Sigal