Zgjedhjet e para gjatë pandemisë/ Mbyllen votimet në Serbi. Ja pjesëmarrja

253
Sigal

Mbyllet zyrtarisht procesi zgjedhor në Serbi.

Sipas mediave vendase, pjesëmarrja në votime ka qenë 45.5%.

Ditën e sotme bashkë me ato parlamentare, u zhvilluan edhe zgjedhjet krahinore dhe lokale.

Kujtojmë këtu se, Serbia është shteti i parë që zhvillon zgjedhje gjatë pandemisë.