Trazirat e dhu.nshme në Veri të Kosovës/ NATO angazhon Forcën Operacionale për Ballkanin

78
Sigal

Forcat e KFOR-it do të kenë trupa shtesë në Kosovë. Si përgjigje ndaj trazirave të fundit në veri të Kosovës, dhe lëndimit të 30 pjesëtarëve të misionit të NATO-s në Kosovë (KFOR), në atë pjesë, aleanca veri-atlantike ka marrë vendim për angazhim të Forcës Operacionale Rezervë për Ballkanin Perëndimor, e cila ka qenë në gjendje gatishmërie për angazhim.

NATO-ja e ka bërë të ditur këtë vendim, përmes një postimi në Twitter.