Nesër takimi i Degës së Tiranës në Hotel Tirana në orën 11.00, së bashku me grupin artistik “Demir Zyko” Nderi i Kombit

25
Sigal

Ditën e dielë më datë 21 Prill 2024, ora 11.00 në Hotel Tirana, SH.A.K. Tomorri dhe dega Tiranë, zhvillojnë procesin zgjedhor. Bashkë me anëtarët e shoqatës, qytetarët, delegatët do të jenë edhe grupi artistik “Demir Zyko” Nderi i Kombit, i cili do të japi një koncert me këngët më të bukura të trevës së Skraparit si dhe këngëtari Ylli Baka.

Në takim janë të ftuar pa kufizim  bashkëqytetarë, anëtar të shoqatës Tomorri , të cilëve do tu jepen edhe kartat e antarësimit.