Babai i hidhëruar hidhet bashkë me gruan dhe fëmijën në shinat e trenit

458
Është rënduar situata në Budapest, pasi një baba bashkë me gruan dhe fëmijën e tij janë hedhur në shinat e trenit. Autoritete hungareze kanë ndaluar trenin me refugjatë, i cili ishte nisur nga Budapesti për në Biscke. Prej dy ditësh situata në Budapest është tensionuar pasi refugjatët janë ndaluar për shkuar drejt vendeve të Evropës Perëndimore.
Sigal