U përplas nga makina luksoze bashkë me gruan dhe foshnjën, Arjan Konomi transportohet në reanimacion

91
Sigal

Përkeqësohet gjendja shëndetësore e të aksidentuarit në rrugën e Kavajës, Arjan Konomit. Konomi është transportuar në renimacion për shkak të gjendjes së rënduar.

Është dërguar në renimacion rreth orës 19:00

vijon…