U gjet i pajetë në Durrës, siriani dyshohet të ketë rënë nga kati i tretë

56

20- vjeçari sirian i cili u gjet i pajetë sot tek ish-hotel Vollga në Durrës dyshohet të ketë rënë nga kati i tretë.

Trupit të pajetë të sirianit po i bëhet një ekspertizë mjeko- ligjore por nuk ka shenja dhūne.

Një grup sirianësh janë bllokuar në Durrës për shkak të karantinës dhe si synim kanë largimin nëpërmjet Malit të Zi drejt Gjermanisë.