SPAK merr në pyetje personat e fundit të përfshirë në koncesionin e sterilizimit

24
Sigal

Gjykata e Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit po përgatit mbylljen e hetimeve në lidhje me koncesionin e sterilizimeve.

SPAK po merr në pyetje personat e fundit të përfshirë në këtë aferë, ndërsa në dosje janë të përfshirë emra si Klodian Rjepaj, Ilir Rrapaj, Arben Gjata dhe të tjerë.

Mësohet se ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj ka gjasë të dërgohet veçmas për gjykim.