Situatë e rëndë në Lezhë, zona të tëra nën pushtetin e ujit

116
Sigal

Shqipëria prej disa ditësh është përfshirë nga reshjet të shumta ku më problematike është zona veriore e vendit si Shkodra dhe Lezha .Edhe pse drejtuesit e qeverisë janë shprehur se situata është nën kontroll, zona e Lezhës sic shikohet edhe nga këto foto më poshtë, siguruar nga LSA, është pothuasje nën ujë .