Shëngjin, gjendet një kufomë pranë Rërës së Hedhur

278

Kufoma e një personi është gjetur pranë Rërës së Hedhur në Shëngjin. Kanë qenë pushuesit që kanë gjetur kufomën dhe kanë njoftuar policinë. Pritet që në orët në vazhdim të jepen më shumë detaje mbi identitetin e personit.