Rrëshqitje nga moti i keq – Bëni kujdes nëse do të udhëtoni drejt Valbonës!

606
Moti i keq, me reshje dhe erë ka shkaktuar rrëshqitje gurësh dhe dherash në rrugën e Valbonës.
Nëse keni vendosur të udhëtoni drejt pikës turistike bëni kujdes, kjo është situata mëngjesin e sotëm (në foto).

Sigal