Protesta e 18 shkurtit, ambasada e SHBA: Nuk kemi informacione për trazira

567
Si zakonisht në çdo protestë që pritet të zhvillohet, Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka bërë një mesazh për qytetarët e saj, ku kërkon që të kenë vigjilencë gjatë ditës së protestës.

Edhe sot ambasada ka bërë një mesazh për qytetarët amerikanë, ku i njofton për protestën e nesërme dhe i njeh me bllokimin e bulevardit kryesor.

Në njoftimin e saj, ambasada e SHBA thotë se nuk kanë informacione për trazira apo kërcënime gjatë kësaj proteste. 
Sigal