Sigal

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka bërë një udhëtim në alpet shqiptare.

Ai ka bërë publike disa fotografi nga rrugëtimi i tij në Leqet e Hotit, Vermosh, Lëpushë e vende të tjera.

‘Një udhëtim mbresëlënës në Leqet e Hotit, në Selcë-Cem, në Lëpushë e Vermosh, mes mrekullive të alpeve shqiptare, aty ku turistët i gëzohen rrugës së re dhe turizmit malor’, shkruan presidenti Ilir Meta në Facebook