Përkeqësimi i motit, përmbytet autostrada Tiranë – Durrës

576
Sigal

Reshjet e mëdha dhe të pa ndaluara gjatë gjithë ditës kanë sjellë edhe përmbytjen e autostradës Tiranë – Durrës. Siç shihet në foto uji ka vërshuar në të gjithë autostradën Disa automjete raportohen të mbuluara nga uji, po ashtu shumë të tjera në trafik mbeten të rrezikuara. Drejtuesit e mjeteve apelojnë për ndihmë nga Emergejncat Civile pasi situata po agravon.

d396fde8-952c-45f1-9809-733f206e3e20-1024x576