OSSHE/ Kufizime energjie në Tiranë, ja oraret dhe zonat që preken

581
Sigal

OSSHE njofton për të tjera kufizime energjie në Tiranë në datat 16 dhe 18 nentor, të cilat vijnë për shkak të remonteve në kabinat elektrike.

‘Stakim, data 16 dhe 18 Nëntor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, nesër (e shtunë) datë 16 Nëntor dhe të hënën më 18 Nëntor do të kryhen stakime të energjisë në disa zona në Tiranë

16 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Fortuzi”

00:00-01:00

Pjesërisht rruga “Gjin Bue Shpata” pranë Drejtorisë së Tatimeve

01:15-02:15

Pjesërisht rrugët: “Margarita Tutulani”, “Zef Jubani”

02:30-03:30

Pjesërisht rrugët: “Komuna e Parisit”, “Sulejman Delvina”, pranë Stadiumit “Selman Stërmansit”

18 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët:  “Vath Koreshi”, “Tefta Tashko Koço”