Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare “Tiranathlon”

27
Sigal

Përfundon edicioni i katërt i garës ndërkombëtare “Tiranathlon”, ku morën pjesë garues nga vende të ndryshme të botës.

Ky event i madh sportiv, u organizua në Parkun e Liqenit të Farkës. Në këtë aktivitet sportiv u bënë bashkë tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

Fituesit e garës sipas kategorive janë si më poshtë:

Sprint Race – Meshkuj

 1. Boris Andreev, Bullgari
 2. Nikitas Kallitsis, Greqi
 3. Genc Isufi, Kosova

Sprint Race – Femra

1.Stephania Polychroniadis, Greqi

2.Mira Georgieva, Bullgari

3.Julinda Pashku, Shqiperi

Olympic Race – Meshkuj

 1. Alexander Bozhilov, Bullgari
 2. Panaghiotis Polyzos, Greqi
 3. Albion Ymeri Kosove

Olympic Race – Femra

 1. Anastasia Peycheva, Bullgari
 2. Selena Vlahova, Bullgari
 3. Katayun Shamlu, Azerbaijan

Relay Sprint Race

 1. Rei Hazizaj, Shqiperi
 2. Olsian Veliaj, Shqiperi
 3. Bledar Mesi, Shqiperi

Relay Olimpic Race

 1. Elvis Xhafaj,
 2. Bartolomiej Czyz,
 3. Tzmitry Prudnikqu
Tiranathlon2
Tiranathlon3
Tiranathlon4

Me qëllim, mbarëvajtjen dhe organizimin e aktivitetit sportiv “Tiranathlon” në Parkun Helen pranë Liqenit të Farkës, Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim dhe me Policinë e Shtetit, kanë hartuar një plan masash për organizimin e lëvizjes së automjeteve gjatë zhvillimit të garës.