Llotaria amerikane, nëse s’keni fituar ka ende shpresë. Mësojeni…

1132
Nëse keni aplikuar për llotarinë amerikane dhe pasi keni bërë kontrollin keni marrë këtë përgjigje, “You has not been selected”, pra që nuk jeni zgjedhur mos u dekurajoni. Ambasada Amerikane njofton se për të gjithë aplikuesit që nuk kanë fituar, ka edhe një mundësi të dytë. Madje ka hapur në FB dhe një program ku zyrtarë amerikanë iu përgjigjen pyetjeve tuaja.
Ambasada disave iu bën me dije se duhet të shikojnë disa herë në muaj, pasi ndodh që ka pasur edhe një raund të dytë përzgjedhjes, siç ka ndodhur edhe vitin e kaluar. Ambasada hedh poshtë të gjitha “legjendat urbane”, që thonë se që të fitosh lotarinë Amerika duhet të jesh nga Korça duke njoftuar se përzgjedhja bëhet vetëm nëpërmjet kompjuterit.
Sigal