Kthimi i emigrantëve në Greqi, krijon fluks në dogana

451
Sigal

Vijon fluksi në pikat kufitare të vendit. Pas festave emigrantët po lënë vendin dhe po kthehen në Greqi. Në Kapshticë kanë hyrë 3125 dhe kanë dalë 5274 shtetas. Në Qafë-Thanë kanë hyrë 3210 dhe kanë dalë 3138 shtetas. E tillë paraqitet situata edhe në doganën e Kakavijës në Gjirokastër. Në 24 orët e fundit,shërbimet e DVKM Gjirokastër, kanë përpunuar një numër prej 10058 shtetasish në hyrje–dalje, nga të cilët 3872 në hyrje, dhe 6186 në dalje.