Kaluan ilegalisht kufirin, kapen 37 emigrantë në Kapshticë

539
Sigal

Emigrantë nga Siria dhe Afganistani kaluan ilegalisht kufirin.Në Kapshiticë, në kufirin e gjelbër 37 emigrantët u ndalun nga Policia Kufitare.Ato u kapën dhe nëpër fshtatrat kufitare me  Greqinë. Policia pasi u ka marrë deklaratën i ka dërguar në qendrën e azilkërkuesve në Tiranë, ku do të kryhen të gjitha procedurat e nevojshme.