Ja ku e kishte fshehur shqiptari, drogën e mbështjellë me gazeta

595
Sigal

Një 35-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia greke pasi u ka me një sasi droge në makinën e tij.

Operacioni u zhvillua në Pellas, në zonën e Edesës. Ndërsa policia i gjeti 3 pako me drogë të mbështjella me gazeta dhe të fshehura në pjesën e sipërmet të gomave të përparme të makinës.

Pakot peshonin nga 250 gram secila.

Policia sekuestroi drogën dhe makinën, ndërsa shqiptari pas procedura iu dorëzua autoriteteve të drejtësisë.