Ylli Dylgjeri: Kush ja ka me t’futme Ramës?

615
Sigal

Nga Ylli Dylgjeri –
Kush ja ka me t’futme Ramës?

Erion Velija do të punojë 24 orë në 7 ditë e javës,
Ilir Beqja do të punojë vetëm 3 ditë e javës,
Covid-19 do të punojë nga shpija on line!

Erion Veliaj thotë:
“Vitin tjetër kemi zgjedhje dhe unë do të punoj 24 orë në 7 ditë të javës, që Partia Socialiste dhe Edi Rama të fitojnë mandatin e tyre të tretë”.

Ilir Beqja thotë:
” I kërkoj qeverisë nga sot deri në 14 shtator kur fillon shkolla jane dhe 9 javë, të mund të marrë në konsiderate që në 2 ose 3 fundjava të bëjë dite pushim edhe nje te premte edhe nje te hene, per tu dhene mundesi njerzve qe të kene më shume alternativa… që te shlodhemi dhe te ndihmojme ekonomine vendase.

COVID 19 thotë: Të punojmë On Line!