I sekuestruan mbi 1 kg heroinë, kapen shqiptari dhe zvicerani

75

Ditën e djeshme policia e Gjenevës sekuestroi 1.1 kilogramë heroinë, përveç materialit për përgatitjen e drogës dhe disa peshore elektronike në një apartament të paspecifikuar.

Në operacion, oficerët e zbatimit të ligjit arrestuan dy burra përkatësisht 23 dhe 49 vjeç të kombësisë zvicerane dhe shqiptare, sipas një shënimi të lëshuar sot nga policia.