Hidhet molotov në oborrin e Xhamisë së Namazgjasë

40

Një bombë molotov ka plasur brenda territorit të Xhamisë së Namazgjasë mbrëmjen e sotme, para Parlamentit.

Mësohet se po ashtu është gjetur edhe një tjetër koktejl molotov në tokë, e paplasur jashtë Parlamentit.

Policia ka rrethuar perimetrin dhe ka nisur hetimet…

© SY