Grekët nxjerrin sërish probleme, rikthehen radhët në Kakavijë

725
Ditën e sotme janë krijua radhë të gjata në pikën kufitare të Kakavijës. Radha e gjatë e makinave ka arritur deri në 2 kilometra. Nuk raportohet ndonjë problem teknik por po punohet ngadalë.
Autoritetet greke ja hedhin fajin sistemit të ngadaltë kompjuterikë. Pas grevës prej 24 orë, autoritetet greke vijojnë punën me pak sportele dhe punojnë ngadalë duke krijuar shqetësime te qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë drejtë shtetit të Greqisë.
I njëjti problem ka ndodhur dhe herë të tjera nga autoritetet greke, ende nuk është marrë asnjë masë për rregullimin e këtij problemi.
Sigal