Garda e Republikës do të marrë në ruajtje Gjykatën e Posaçme dhe SPAK

49
Sigal

Garda e Republikës do të marrë në mbrojtje Gjykatën e Posaçme dhe SPAK. Sipas vendimit, shërbimet e Policisë së Shtetit do të zëvendësohen me punonjës të Gardës.

Burime për MCN TV, bëjnë me dije se një lëvizje e tillë duket se vjen pak kohë pasi ka folur Nuredin Dumani dhe Henrik Hoxhaj.

Nga Garda ruhen dhe dy institucionet e tjera të Vettingut të krijuara pas reformës në drejtësi, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dhe Kolegji i Posaçëm i Ankimimit.