Borë dhe temperatura disa gradë nën zero, të rinjtë sfidojnë motin dhe lahen në ujëvarën e Grunasit në Theth

108
Sigal

2 të rinj kanë sfiduar temperaturat e ulëta në Thethin e mbuluar nga dëbora.

Ata kanë hyrë për tu larë në ujëvarën e famshme të Grunasit që ndodhet në Parkun Kombëtar të Thethit.

Edhe pse temperaturat janë -6° C në këtë zonë, të rinjtë nuk e kanë pasur aspak problem të ndërmarrin një veprim të tillë. Prej më shumë se 2 muajsh, zona e Thethit po përballet me temperatura të ulëta dhe reshje dëbore.