Bilanci i luftës pas 8 ditëve

73

Nga Ylli Dylgjeri 

Gjjenerali ynë i Ushtrisë Gjallë, na thotë:
Luftë, Luftë, Luftë…
Pas 8 ditësh lufte nga dita e Pacientit 0,
kemi këtë bilanc lufte zyrtar:
-2 të vdekur
-2 të shëruar
-70 të infektuar
– mbi 3 milion të ngujuar
-asnjë divorc!
Dhe vetëm 1 i …droguar!
Kaq është deri tani bilanci i luftës në Shqipëri

Lufta ka vetëm një kërkesë;
Rrini brenda,
dhe një detyrim:
Lani duart!