Kore e Jugut-Gjermani, Meksikë-Suedi/ Mbyllen pjesët e para, ja situata në grup

272

Po luhen në këto momente ndeshjet e fundit të Grupit F, Koreja Jugut-Gjermani dhe Meksikë-Suedi.

Sapo janë mbyllur pjesët e para, ku në të dy takimet nuk ka patur gol.

Me barazimet 0-0 të kualifikuar janë Meksika dhe Gjermania. Në tabelën e mëposhtme mund shihni gjendjen e skuadrave në grup.

Image