Gjykata e Shkodrës vendos masën arrest me burg për Erdgys Arrazin

57
Sigal

Gjykata e Shkodrës ka vendosur masën e arrestit me burg për Ergys Arrazin.

Ai akuzohet për veprat penale “dhuna në familje” dhe “shkaktim i vetëvrasjes”.

Erdgys Arrazi dyshohet se ka shkaktuar vetëvrasjen e bashkëshortes së tij dhe të fëmijëve të çiftit.

Bashkëshortja e tij, Alma Arrazi së bashku me tre fëmijët e saj ka ndërmarrë aktin ekstrem të vetëflijimit së bashku me tre fëmijët e saj në lumin Buna.

Trupi i nënës dhe tre fëmijëve është gjendur pas disa ditë kërkimesh nga polumbarët.