Këngëtarja me zërin fenomenal, Mariah Carey kohët e fundit po i habit të gjithë fansat me fotot e publikuara. Ajo ka humbur dukshëm disa kile të cilat e kanë shqetësuar gjatë gjithë karrierës. Një burim pranë saj, ka treguar për ‘HollywoodLife’ disa nga sekretet që fshihen pas ndryshimit drastik të Mariah.

Mariah Carey looks half her age while showing major cleavage in this jaw-dropping pic. 
(Courtesy of Instagram)

“Këngëtarja është më e lumtur se kurrë sepse më në fund po e ndjen që e ka trupin e saj në kontroll. Për të arritur kto rezultate ajo po ha ‘pastër’. E thënë ndryshe, Mariah ka hequr dorë nga të gjitha ushqimet e dëmshme me yndyrë dhe sheqernat. Ajo pa ha ushqime organike, mish dhe peshk. Gjithashtu ka ulur sasinë e porcioneve ushqimore. Tashme ka kontroll të plotë në sasinë e ushqimit që konsumon. Ndërsa kur vjen puna te ushtrimet, Mariah ka zgjedhur ecjen e shpejtë, të cilën e ka pjesë të përditshmërisë. Zgjedhja e dytë është noti dhe aerobia në ujë”,-kanë thënë burimet pranë këngëtares.

Mariah Carey after her performance in Boston, August 22, 2017.
(Backgrid)

Vullneti mbi të gjitha dhe kujdesi për veten do t’iu bëjnë edhe ju të realizoni dëshirat për një trup të mirë. Mbase këngëtarja mund të kthehet në një shembull!