Loredana fotografohet e zhveshur në vaskë

186

Loredana është një tejet aktive në rrjete sociale, ku edhe sjell imazhe e video të shumta nga aktivitetet e saj dhe përditshmëria.

Së fundi, ajo ka publikuar një fotografi, në të cilën shfaqet e zhveshur në vaskë, teksa po relaksohej pas një dite të ngjeshur me punë.

Për ndryshe, Loredana ka paralajmëruar një projekt të ri muzikor në bashkëpunim me JuJu.