Brenda shtëpisë së Albanit dhe Miriamit! Familja dhuron atmosferën më të ngrohtë për festa

242

Që në ditët e para të dhjetorit, personazhet e njohur të ekranit nisën të publikojnë foto e video duke treguar pamje nga shtëpitë e tyre të dekoruara për festa. Sot ka qenë rradha e Miriamit, Albanit dhe Amelisë që të zbukurojnë pemën e tyre. Këtë e ka zbuluar Albani me një postim në Instagram ku të tre shfaqen pranë pemës të përqafuar e të lumtur. Këngëtari tregon se Ameli ka dhënë urdhër që t’i nisnin një puthje të gjithë fansave dhe foto padyshim na i ëmbëlsoi ditën.

“Mbasi e dekoruam pemën, me urdhër të Amelisë ju nisim një puthje”, shkruan Albani.