TUR, terapia që përdoret për heqjen e prostatës duke u futur nëpërmjet uretrës

291

METODA/ Ja cilat janë simptomat e një prostate problematike dhe si bëhet trajtimi kirurgjikal sipas rastit

TUR ose e thënë ndryshe; heqje e prostatës duke u futur nëpërmjet uretrës është procedura e parë kirurgjikale e suksesshme, ndërkohë që metodat e tjera të zbuluara ndër vite dështuan.

Hipertrofia beninje e prostatës

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf