Presidenti Meta në SHBA, flet për sfidat e Europës Juglindore në Komitetin e Mbrojtjes të Senatit

156

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka bërë me dije prezencën në Komitetin e Mbrojtjes të Senatit Amerikan.

Presidenti Meta ka treguar se është diskutuar për sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet Europa Juglindore, si edhe për luftën kundër sjelljes malinje të Rusisë në rajon, duke e cilësuar këtë rast si një mundësi të madhe për të forcuar partneritetin dhe për të diskutuar për situatën gjeopolitike në rajonin e Europës Juglindore.

Statusi i plotë i Presidentit Ilir Meta

I nderuar të flas sot në Komitetin e Mbrojtjes të Senatit amerikan për sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet Europa Juglindore, si edhe për luftën kundër sjelljes malinje të Rusisë në rajon. Një mundësi e madhe për të forcuar partneritetin dhe për të diskutuar për situatën gjeopolitike në rajonin e Europës Juglindore.????