Përparim Spahiu thirrje kryeministrit: Dil dhe thuaj dy fjalë për minatorët

183

Deputeti i Dibrës, Përparim Spahiu ka reaguar nëpërmjet një satusi në rrjetin social “Facebook” për protestën që po zhvillohet sot nga minatorët. Spahiu i kërkon kryeministrit të vendit t’u japë llogari minatorëve dhe të drejtat që u takojnë.

Statusi i Spahiut

Bamirësi bën dhe i shkon dikujt që nuk është mbytur në borxhe.

Dil dhe thuaj dy fjalë për borxhin që ju ke minatorëve, i ke përpara zyrës, apo ke lëvizur me studiot e TV privat, për ca llogaridhënie anëtarëve të PS në rrethe..???, shkruan Spahiu në Facebook.