Meta me përfaqësues të Bundestagut, diskutohet për integrimin dhe ekonominë

214
Kreu i Kuvendit, Ilir Meta ndodhet në Berlin, ku ka zhvilluar takime pune me përfaqësues të grupeve parlamentare në Bundestag.
Gjatë takimeve është diskutuar për bashkëpunim ekonomik dhe ecurinë e procesit të Integrimit Europian.
Zyra e shtypit të Kryetarit të Kuvendit bën me dije se Meta ka takuar ministrin për Bashkëpunimin Ekonomik Muller, Sekretarin e Përgjthshëm të CSU Shojer dhe zëdhenësin e Cdu në Bundestag per ekonomine Pfeifer.
Po ashtu kryeparlamentari Meta takoi në Komisionin e Jashtëm Kieseweter. Gjatë takimeve është diskutuar për bashkëpunimin ekonomik, ecurinë e procesit të integrimit europian dhe ecurinë e procesit të Berlinit.