Kryebashkiaku i ri i Kukësit, Bashkisë Bashkim Shehu falënderon qytetarët

482
Kreu i ri i Bashkisë së Kukësit Bashkim Shehu, pak minuta pas mbylljes së numërimit dhe shpalljes së tij fitues, ka falënderuar qytetarët për mbështetjen. “Falënderoj kuksianët për mbështetjen”, është shprehur Shehu.
Bashkim Shehu garoi në këto zgjedhje lokale nën siglën e Aleancës Për Punë e Dinjitet. Përballë tij kandidonte kandidati i ASHE Hasan Halilaj. Shehu mori 10.988 vota ndërsa Halilaj 8.766 vota.