Kërpaçi: Ministrja e paditur e Arsimit! (VIDEO)

204

Nga Floida Kërpaçi:

Ministrja e paditur e Arsimit!
Sot ministria rilindase, më e paditura në rangun e atyre që kanë mbaruar arsimin e lartë,sot vazhdoi të shpalosë injorancën e saj të pakrahasueshme në lidhje me dijet e saj për Universitetet Shqiptare.
Ajo sot zgjodhi të shoqëronte të pashkollin tjetër , Kryeministrin rilindas Edi Rama. Njëri më i paditur se tjetri shkojnë tek Universiteti i studentëve që studiojnë ndër shkollat më të forta në Shqipëri dhe flasin broçkulla. Padija dhe injoranca nuk ka brirë, por ka artikulimin e Besës dhe fytyrën e Edit.
Si një dyshe injorantësh bënë të gajasen studentët në ditën e parë të studimeve. Dy kllounë më gaztorë nuk mund të gjendeshin.
Një pyetje kam për të paditurën edhe të pashkollin: Mirë që je “fushë” nga dija, por pse nuk pyesni pak ata që keni rreth e qark të mësoni ndonjë gjë përmendësh e t’ja thoni studentëve?
Gjithsesi e dimë injoranca ka mban ne mrah arrogancën e puthet çdo minutë me mendjemadhësinë e të paditurit.
Shikojeni e dëgjojeni ministren e paditur të arsimit si ngatërron numrin e viteve të studimit për studentët e mjekësisë së përgjithshme.
Ky nuk është lapsus, por padije!

Ministrja e paditur e Arsimit!Sot ministria rilindase, më e paditura në rangun e atyre që kanë mbaruar arsimin e lartë,sot vazhdoi të shpalosë injorancën e saj të pakrahasueshme në lidhje me dijet e saj për Universitetet Shqiptare.Ajo sot zgjodhi të shoqëronte të pashkollin tjetër , Kryeministrin rilindas Edi Rama. Njëri më i paditur se tjetri shkojnë tek Universiteti i studentëve që studiojnë ndër shkollat më të forta në Shqipëri dhe flasin broçkulla. Padija dhe injoranca nuk ka brirë, por ka artikulimin e Besës dhe fytyrën e Edit.Si një dyshe injorantësh bënë të gajasen studentët në ditën e parë të studimeve. Dy kllounë më gaztorë nuk mund të gjendeshin.Një pyetje kam për të paditurën edhe të pashkollin: Mirë që je “fushë” nga dija, por pse nuk pyesni pak ata që keni rreth e qark të mësoni ndonjë gjë përmendësh e t’ja thoni studentëve?Gjithsesi e dimë injoranca ka mban ne mrah arrogancën e puthet çdo minutë me mendjemadhësinë e të paditurit.Shikojeni e dëgjojeni ministren e paditur të arsimit si ngatërron numrin e viteve të studimit për studentët e mjekësisë së përgjithshme.Ky nuk është lapsus, por padije!

Gepostet von Floida Kerpaci am Montag, 14. Oktober 2019